Etäyhteys

Lähes kaikki vastaanottokäynnit voidaan tarvittaessa hoitaa helppokäyttöisen ja turvallisen etäyhteyden avulla, kuvapuheluna.

Etäyhteyskäynnit sovitaan aina etukäteen, kuten tavanomaisetkin käynnit. Yhteyden avaaminen on helppoa. Klikkaamalla tältä sivulta tuota vihreää linkkiä pääset yhteyssivustolle, jossa näkyy psykologisi kuva, kun hän on valmiina avaamaan etäyhteyden. Kirjoita vain yhteyssivustolle tekstikenttään nimesi ja klikkaa vihreää luuripainiketta, niin pääsemme aloittamaan. Et tarvitse erillisiä sovelluksia tai osaamista, vain pääsyn nettiin.

Etäyhteyttä voidaan käyttää yhtä lailla kahdenkeskisiin yksilötapaamisiin kuin useamman henkilön verkosto- ja perhetapaamisiin.

Etäyhteyden toimittaa kotimainen Arctic Connect Oy. Yhteys täyttää potilastyötä koskevat tietoturvasäädökset. Yhteys toimii iOS käyttöjärjestelmää (iPhone ja iPad) ja Safari-selainta lukuunottamatta kaikilla laitteilla, joilla pääsee nettiin ja joissa on kamera, mikrofoni ja kaiutin. Nettiselaimeksi suositellaan Chromea, Firefoxia tai Operaa.

Jos sinulla on kysyttävää käyttämästämme etäyhteydestä tai sen kautta järjestettävistä käynneistä, Tatu vastaa numerosta 020 1550 990.

Vitamind