Etäyhteys

Lähes kaikki vastaanottokäynnit voidaan tarvittaessa hoitaa helppokäyttöisen ja turvallisen etäyhteyden avulla, kuvapuheluna.

Etäyhteyskäynnit sovitaan aina etukäteen, kuten tavanomaisetkin käynnit. Yhteyden avaaminen on helppoa. Klikkaamalla tältä sivulta tuota vihreää linkkiä pääset yhteyssivustolle, jossa näkyy psykologisi kuva, kun hän on valmiina avaamaan etäyhteyden. Kirjoita vain yhteyssivustolle tekstikenttään nimesi ja klikkaa vihreää luuripainiketta, niin pääsemme aloittamaan. Et tarvitse erillisiä sovelluksia tai osaamista, vain pääsyn nettiin.

Etäyhteyttä voidaan käyttää yhtä lailla kahdenkeskisiin yksilötapaamisiin kuin useamman henkilön verkosto- ja perhetapaamisiin.

Etäyhteyden toimittaa kotimainen Arctic Connect Oy. Yhteys täyttää potilastyötä koskevat tietoturvasäädökset. Yhteys toimii kaikilla laitteilla, joilla pääsee nettiin ja joissa on kamera, mikrofoni ja kaiutin. Nettiselaimeksi suositellaan useimmille laitteille Chromea, Firefoxia tai Operaa. Poikkeuksena valittavan selaimen suhteen ovat IOS-käyttöjärjestelmää käyttävät iPhonet ja iPadit, joiden kanssa selaimena täytyy olla laitteiden oletusselain Safari. Muista sallia käyttämäsi selaimen asetuksista kameran ja mikrofonin käyttö. Näytönjako-ominaisuuksien käyttö edellyttää myös tallennuksen sallimista (tallennus-termi on tässä tekninen ja liittyy näytön näkymän siirtämiseen toiselle keskustelijalle, keskusteluista kuitenkaan ei jää mitään tallenteita kenenkään nähtäväksi).

Jos sinulla on kysyttävää käyttämästämme etäyhteydestä tai sen kautta järjestettävistä käynneistä, Tatu vastaa numerosta 020 1550 990.

Marika Harila

Neuropsykologian erikoispsykologi, FT, Kela-/kouluttaja-/työnohjaajapätevyys, psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen viitekehys)

Liisa Hietala

Liisa Hietala

Psykologi PsM, psykoterapeutti (kognitiivis-analyyttinen viitekehys)

Tatu Kauranen

Tatu Kauranen

Toimitusjohtaja, Neuropsykologian erikoispsykologi PsT, Kela-/kouluttaja-/työnohjaajapätevyys

Viveka Kauranen

Viveka Kauranen

Psykologi PsM, kouluttajapsykoterapeutti (kognitiivis-analyyttinen viitekehys), työterveyspsykologi

Jari Kurkela

Psykologi FT

Jiri Lahti

Neuropsykologiaan erikoistuva psykologi PsM

Sari Nousu

Neuropsykologian erikoispsykologi PsL, Kela-/kouluttaja-/työnohjaajapätevyys

Jaakko Nuorva

Psykologi PsM

Tiina Rastas

Psykologi PsM, psykoterapeutti (traumapsykoterapeuttinen viitekehys)

Lia Sandell

Psykologi PsM, työterveyspsykologi

Saara Suomalainen

Saara Suomalainen

Neuropsykologian erikoispsykologi PsL, Kela-/VET-pätevyys

Paavo Törmänen

Psykologi PsM, psykoterapeutti, perheterapeutti (Kela)

Laura Vaskivuo

Neuropsykologian erikoispsykologi PsL, Kela-/kouluttaja-/työnohjaajapätevyys

Aino Yliranta

Aino Yliranta

Neuropsykologian erikoispsykologi PsL